Taito Shop Helsky

Kotimaisen käsityön helmiä

Taito Shop Helskyn tuotevalikoima koostuu suomalaisista käsi- ja pienteollisesti valmistetuista, persoonallisista ja ajanhenkisistä tuotteista, jotka sopivat niin lahjaksi kuin oman arjen piristämiseen. valmiiden tuotteiden lisäksi myymälässä on valikoima korkealaatuisia käsityölankoja ja tarvikepakkauksia käsityön tekijöille.

Taito Shop Helsky on toiminut käsityötuotteiden markkinointikanavana Helsingissä yli 40 vuoden ajan. Työllistämme  käsityötuotteiden myyntikanavana satoja pienyrityksiä – yhteistyössä kanssamme ovat parhaat käsityöyrittäjät kautta maan.

 

Opens external link in new windowTaito Shop Helsky, CraftCorner

myymälänhoitaja Maritta Saarikoski
Eteläesplanadi 4, 00130 Helsinki, puh. 050 350 8470
taitoshop(at)taitoetelasuomi.fi    www.taitoetelasuomi.fi 

Kotiin ja lahjaksi

Myymälästä löytyy runsaasti sisustustuotteita, muhkeita huopia, keittiötekstiilejä sekä huumorilla maustettuja tuotteita huopatöiden valmistajilta. Pukeutumiseen löytyy kivoja uutuuksia sekä tyylikäs kokonaisuus koruja ja asusteita. Perinnekäsitöiden lisäksi valikoimaan kuuluu moderneja puuesineitä ja keramiikkaa.

TEE ITSE
Taito Shop Helsky tarjoaa lisäksi tekeville käsille laadukkaita villa-, puuvilla- ja pellavalankoja sekä paperinaruja. Valikoimaa täydentävät Taito Helskyn suunnittelemat tekemispaketit.

MATKAMUISTOT JA LIIKELAHJAT
Käsintehty tuote edustaa suomalaista osaamista ja innovatiivista suunnittelua. Matkailija löytääkin Taito Shopista helposti modernin tai perinteisen muiston Suomesta kotiin vietäväksi. Tarjoamme suomalaista suunnittelua ja kotimaista valmistusta arvostaville yrityksille ideoita liikelahjoiksi yhteistyössä suomalaisten käsityöyrittäjien kanssa.

IKKUNAMYYNTINÄYTTELY / KOEMARKKINOINTI
Taito Shop Helskyn herkulliset näyteikkunat ovat myös yrittäjille oiva paikka markkinoida tuotteitaan.

 

 

Hauskoja
lahjatuotteita

 

 

Asusteita