Käsityön iloa ja yhdessä oppimista

Taito Helsky järjestää
- yleisen oppimäärän mukaista käsityön taiteen perusopetusta
- kaikille avoimia taitokursseja
- neule- ja käsityöklubeja, jotka kokoontuvat kerran kuukaudessa.

>> AJANKOHTAISET KURSSIT

 

Lisätiedot
koulutusvastaava Kirsi Juntunen
kirsi.juntunen(at)taitoetelasuomi.fi 
gsm 044 556 9324
www.taitoetelasuomi.fi 

Tekemisen riemua - keksimisen iloa

Taito- käsityökoulussa opitaan käsityön vaiheet suunnittelusta toteuttamiseen. Lähtökohtana opiskelussa ovat oppilaan omakohtaiset kokemukset, käsillä työskentely, tuotteiden valmistus ja ilmaisu. Taito käsityökoulussa annetaan opetusta 5-16-vuotiaille sekä aikuisille.
Opetuksessa tärkeä merkitys on oppilaiden itseilmaisussa ja tekemisen halussa. Opiskelu on opetussuunnitelmaan perustuvaa, tavoitteellista ja vuodesta toiseen etenevää.

Neuleklubi tarjoaarjoaa mahdollisuuden sosiaaliseen neulomisharrastukseen. Jos olet kiinnostunut neulomisesta, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa, niin tule mukaan klubiin.  Myös "konkareille" on tarjolla aina uusia ja trendikkäitä ideoita neuleiden parissa.

Käsityöklubissa voit aloittaa käsityöharrastuksen, kokeilla eri tekniikoita ja tutustua monenlaisiin materiaaleihin. Klubitapaamisissa on luvassa mielenkiintoista tekemistä hyvässä ja innostavassa seurassa ammattitaitoisten opettajien johdolla.

Taitokursseilla pääset valmistamaan ajankohtaisia sekä trendikkäitä tuotteita sekä valtakunnallisen Tekemisen iloa -malliston tuotteista. Taitokurssit ovat pääasiassa lyhyitä koulutuskokonaisuuksia (1-2 iltaa), jossa opitaan eri tekniikoita, työstetään erityismateriaaleja ja  nautitaan tekemisestä hyvässä seurassa.