Elokuu 2019 Design - enemmän iloa arkeen! Morejoy

 
MORE JOY:n  missio on tuoda iloa kuosejemme välityksellä kaikkien arkeen. Meidän kauniit ja leikkisät pohjoismaiset kuosit tuovat ulkonäöllänsä eloa kotiisi, ja innoittavat sinua tekemään arjen askaria. Siivouskin voi olla täynnä iloa!


Intohimomme on tuottaa kestäviä ja ekologisia tuotteita, jotka hellivät ympärillä olevaa luontoamme samalla kuin jaamme pohjoismaisen suunnittelun minimalistisuutta kuluttajille. Tuotteemme toimitetaan sinulle keskeltä suomalaista luontoa.


Iloisen kokoelmamme  tiskirätit, keittiöpyyhkeet, tarjottimet, tekstiilit ja lahjatavarat ovat erittäin pitkäikäisiä sekä tehty täysin kierrätettävistä ja biohajoavista orgaanisista materiaaleista. Tarjoamme tuotteita joita voi yksilöllistää täysin omin teemoin, viestin ja kuosein – täydellisiä sekä koti- että liikekäyttöön!


Tarinamme juontaa vuoteen 1997, jolloin Susanna ja Mikko Myllymäki yhdistivät yhteisen intohimonsa sunnitteluun ja muotoiluun. Perustajamme, Susanna Myllymäki (Tolonen) painoi omia kuoseja jo lapsuudesta asti isoäitinsä kellarissa. Toinen perustajamme, Mikko Myllymäki on ollut kiinnostunut koneista ja laitteista koko ikänsä. Hän on luonteeltaan tarkka sekä teknologiaan orientoitunut. Nämä kaksi tarinaa yhdistyivät luomaan perustan sille, että voimme MORE JOYn nimen mukaisesti jakaa arkielämäänne iloa.