2.-30.11.2018 Erja Raittinen pop up

Erja Raittisen tekstiilimallistoon kuuluu laaja valikoima sisustustekstiilejä ja vaatteita, jotka valmistetaan käyttäen kotimaisia, myrkyttömiä painovärejä.

Tarjoamme korkealaatuiset vaatteet sekä sisustustekstiilit. Valmistamme yksilölliset ja laadukkaat tuotteet laadun tunteville kuluttajille pitkällä kokemuksella. Korkea laatu ja luonnonläheisyys ovat yrityksellemme tärkeitä arvoja ja näkyvät tuotteissamme. Käyttämämme neulokset tehdään korkealaatuisista materiaaleista ja otamme huomioon ekologisuuden ja kestävät arvotkaikissa tuotantomme vaiheissa. Kaikki tuotteissamme käyttämämme painovärit ovat kotimaisia ja myrkyttömiä.

 
Saunatekstiilit

Saunatekstiileissämme tuomme esiin niitä perinteisiä suomalaisia teemoja, jotka ovat olleet aina osa suomalaisuutta läpi historiamme: Porot ja Aurinko, Suovilla, Hirvi, Vanamo, Heinä, Päivänkakkara, Hiutale, Kelo ja Juhannuskoivu.

Näillä kauniilla ja perinteisillä kuvioinneilla tuot saunomiseen ripauksen perinteisyyttä ja aitoutta. Sitä, mitä me suomalaiset olemme aina kunnioittaneet - tuot saunomiseen ripauksen suomalaista luontoa.

Löydät valikoimastamme laudeliinat, pefletit, saunatyynyt, kylpypyyhkeet, kietaisupyyhkeet, käsipyyhkeet ja paljuhatut. Tuotteemme ovat laadukkaita, käyttöön tehtyjä ja uniikkeja.

 

 

Kodintekstiilit - Kaitaliinat

 

Kaitaliinamme ovat 100% luonnollista luonnonkuitua, eli pellavaa. Sen ansiosta ne ovat pehmeitä ja miellyttäviä käyttää. Pellava-sarjamme kauniit kuvioinnit pohjautuvat suomalaiseen luontoon, ja tuotteita löytyy niin hillitymmissä ja tummemmissa, kuin myös kirkkaissa ja näyttävissäkin väreissä. Tuotteemme kestävät konepesun sekä vuosien kovan käytön.

 

Paidat

Upeat painomallit – Tinkimätön laatu – Kestävyys

Tätä kaikkea ovat käsinpainetut naisten paitamme, joita olemme valmistaneet jo yli kolmekymmentä vuotta. Mallistoomme kuuluvat käsinpainetut ja laadukkaat paidat, joiden materiaalina on käytetty S- ja Z-kierteistä kampapuuvillaneulosta, jolle on myönnetty Ökotex-sertifikaatti. Se takaa, että puuvilla on turvallisesti kasvatettu ja käsitelty. Kaikki trikoopaitamme kestävät konepesu 60 °C.

 

Pop up -kauppa Helsingin CraftCornerissa 2.-30.11.2018, Eteläesplanadi 4, Helsinki.
Avoinna ma–pe 10-18, la 10-17.

 

 

Erja Raittinen Oy 
http://www.erjaraittinen.fi/ 
Mäntytie 17
19650 Joutsa                                              
Gsm.+358 400 386 720  
myynti@erjaraittinen.fi