1.7.-31.8.2017 Paloni pop up

Palonin kesäkauppa kokoaa Suomessa valmistetut muoti- ja muotoilumerkit yhteen osoitteeseen.

Paloni palaa Helsinkiin kesäkauppana

Helsingin Eerikinkadulta ponnistanut ja sittemmin Savonlinnassa kesäkauppana viihtynyt Paloni palaa nyt kesäkaupaksi Helsinkiin. Palonin kesäkauppa 2017 tulee olemaan avoinna heinä- ja elokuun jokaisena päivänä CraftCornerin Taitomaailma-näyttelytilassa aivan Kauppatorin ja Espan puiston kupeessa osoitteessa Eteläesplanadi 4.

Palonin kesäkauppa keskittyy arvoilleen uskollisena kotimaiseen muotiin ja muotoiluun. Kesäkaupan tuotteita ei siis pelkästään suunnitella, vaan ne myös valmistetaan Suomessa. Tuotemerkkivalikoimassa tulee olemaan sekä Palonista tuttuja että uusia merkkejä. Kokoelma kattaa naisten ja lasten vaatteet, korut ja asusteet sekä lahjat ja sisustusesineet. Mukaan valikoitua tuotekattausta yhdistää luova vapaus – tuotemerkit ovat itsenäisten suunnittelijoiden luotsaamia.

”Toivoisin, että Paloni voisi inspiroida myös asiakkaitamme toteuttamaan unelmiaan ja tekemään niitä asioita, joista he oikeasti nauttivat. Kertoohan jo nimikin, että henkilökohtaisen palon seuraamisesta tässä on kyse niin suunnittelijoille kuin minullekin”, innostaa Palonin perustaja ja toimitusjohtaja Minna Särelä.

Palonin kesäkauppa pyrkii paitsi inspiroimaan ja innostamaan, myös tarjoamaan kestävän, kotimaisen ja ajankohtaisen vaihtoehdon nopeissa sykleissä vaihtuville massamuodin trendeille. Kesäkauppa myös tarjoaa myynti- ja tapahtumapaikan luovalle lahjakuudelle, jota Särelä on kesäkauppaa varten kaivanut niin henkilökohtaisista, Palonin aiemmista ja Design District Helsingin verkostoista, somen syövereistä kuin suositusten kautta. Mukana ovat mm. PaaPii Design, Humbugi Accessories, 2. Elämä, Anna Heino – Design Jewellery, Lillan Helsinki, Second Chance, Kaino, Tohono, Vietto, Ainokainen, MEM, Haldin (korut) ja VILMURI by Vilma Wallinmaa.

Paitsi suomalaisen tuoreen muotoilun näyteikkunana ja myyntipaikkana, Palonin kesäkauppa toimii myös tapahtumapaikkana.

Kesäkaupan tapahtumia:

15.8. Muotoilija Anna Heino tavattavissa  klo 14-18.

17.8. Paloni esittää - Suomi-muodin syys-talvi-mallistojen lanseeraus to 17.8. klo 16-19 (showtime klo 16)

18.8. Molla Millsin Virkkuri 4 -kirjan julkkarit klo 15-19 

20.8. Tiina Arkko Love Letter korutyöpaja (maksullinen, ei ennakkoilmoittautumista) klo 13-17.

24.8. Taiteiden yö. "Kettu ruusujen kehdossa", oopperalaulaja ja taiteilija Taru Hailin musiikkia ja taidetta.

26.-29.8. Palonin ystävämyynti

30.8. Vietto 10 vuotta - uusi mallisto esillä ja ennakkotilattavissa koko päivän, synttärit klo 16-19

Palonin kesäkauppa, CraftCorner, Eteläesplanadi 4, Hki. Avoinna: ma-pe klo 10-18, la klo 10-16, su klo 12-17

050 589 4131 | info@paloni.fi | www.paloni.fi | www.facebook.com/paloni.fi | Instagram: @palonilife