16.9.2017 Kierrätyskeskuksen Pop Up shop Espalla

Näprä tulee Stadiin! Pop Up Shop on osana Taito Etelä-Suomi ry:n järjestämää Käsityölauantain ohjelmaa. Pop Up shopissa on myynnissä ihastuttavia materiaaleja ja tarvikkeita koru- ja korttiaskarteluihin sekä neulonta- ja ompeluprojekteihin. Pop Up shopissa pyörii myös non stop -korupaja, jossa voit tehdä itsellesi maksutta upean nahkakorun! Materiaalit, neuvot ja vinkit tarjoaa Taito Etela-Suomi ry.

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen Kädentaitopalvelu Näprä on askartelijan aarreaitta: värikäs valikoima pursuaa neulontalankoja, helmiä, korttitarvikepakkauksia ja vaikka mitä näpräyskuumetta nostavaa! Tule Espalle Pop Up shopiin saamaan herkullista esimakua!

Askartele hyvällä omallatunnolla!
Näprän myytävät ja jaettavat askartelu- ja kädentaitomateriaalit ovat tulleet Kierrätyskeskukseen lahjoituksina. Näprän verstaalla materiaaleista otetaan kaikki irti – rikkinäisestä neuleesta napataan paljetit ja helmet talteen, lajitellaan nappeja, isoäidin neliöitä, helmiä ja lankarullia, leikellään tekokukkia, huopaa, kangaspaloja, nahkaa ja mosaiikkipaloja sekä muotoillaan kartongit korttipohjiksi. Lopulta kaikesta sälästä kootaan valmiita paketteja myyntiin.

Jokaisessa Kierrätyskeskuksen myymälässä on oma Näprän askartelu- ja kädentaitomateriaalien osasto. 

Näprä-tuotteita on myynnissä myös Kierrätyskeskuksen verkkokaupassa, joka palvelee Postin ja Matkahuollon välityksellä ympäri Suomen.

www.kierratyskeskus.fi 


Käsityölauantai ja Pop Up Shop järjestetään lauantai 16.9.2017 
Klo 10–16
Taito Etela-Suomi ry:n Craftcornerissa 
Eteläesplanadi 4, Helsinki