1.-31.10.2018 BELIEVE by tuula rossi

BELIEVE by tuula rossi – Jacket Collection Autumn 2018

Vaatesuunnittelija: Tuula Rossi-Hooijmaijers

https://www.believebytuularossi.com/ 

BELIEVE by tuula rossi onAinutlaatuinen ja ylellinen takkimallisto, joka on suunniteltu ajanmukaiselle ja muodikkaalle naiselle, tarjoaa pukeutumisen luksusta:

täydellistä istuvuutta, modernia naisellisuutta ja ajatonta tyylikkyyttä.”

Takit ovat olleet minulle aina sydäntä lähellä. Vaatesuunnittelijana minulla on yli 30 vuoden kokemus muodin alalta. Olen ollut onnekas saadessani työskennellä freelancerina Suomen kiinnostavimmille brändeille ja muotitaloille, kuten mm. Piretta, P.T.A.-Group, Luhta, Joutsen, Grünstein, NP.

Olemme kaikki eri muotoisia ja kokoisia vartaloltamme ja siksi halusin luoda hyvin istuvia, moderneja, naisellisia ja muodikkaita malleja laajaan kokovalikoimaan (34 – 54), jotta eri kokoiset ja muotoiset naiset voisivat nauttia olostaan. Takkini sopivat mainiosti myös pidemmille naisille, sillä hihat ovat hieman tavallista mitoitusta pidemmät. Joustavien hihansuiden ansiosta pituus on sopiva kaikenkokoisille. Mallistoni avainideana on, etta suunnittelen itse tikkikankaiden kuosit. Takit ovat erittäin kevyitä, vettä hylkiviä ja miellyttäviä yllä. Harkitut yksityiskohdat tekevät yksinkertaisen tyylikkäistä vaatekappaleista ajattomia. Mallistoon kuuluva upea käsilaukkuvalikoima täydentää takkien tyylin.

Olen nyt toimittanut asiakkaille useita mallistoja keväällä ja syksyllä ja ne ovat saaneet erittäin hyvän vastaanoton ja asiakkaat pyytävät niitä lisää. Tämä on hienoa nähdä ja se innostaa minua luomaan mielenkiintoisempia malleja ja takkeja kasvavalle asiakaskunnalleni.